Rätt på en gång ! STORSTÄDNING

NÖJDA STÄDARE – NÖJDA KUNDER.

ACS Amazing Cleaners Sweden har ett socialt ansvar och miljön är i fokus på alla nivåer. Vi jobbar hårt för bättre jobb och ser till att våra medarbetare växer, utvecklas och får stöd från första skiftet. Kollektivavtal är en självklarhet och vi strävar alltid efter att bli bättre.

Tillsammans vill vi skapa det bästa städföretaget och vårt mål är att du som kund ska känna dig supernöjd efter att du anlitat oss och rekommenderar oss till dina vänner och bekanta!

Vi vill ha långsiktiga relationer med våra kunder och vi vet att nöjda kunder är de bästa ambassadörerna för vårt företag

Bostadsrum

Så städar vi dina rum

Damning av vågräta ytor Dammsugning av mattor, golv och golvlister Avfläckning av luckor, kontakter, lampknappar, foder, lister, dörrar och dörrhandtag Putsning av speglar Tömning av papperskorgar (brännbart och komposterbart) Damning av tavelramar och lampor Avfläckning och moppning av golv

Så städar vi dina rum

CHECKLISTA

Kök och matplats:

Kök och matplats

Samma punker som i listan ovan (bostadsrum) och dessutom: Rengörning av kakel/stänkskydd över diskbänk Rengörning av spisen utvändigt Rengörning av micro in- och utvändigt Avtorkning av hushållsmaskiner Avtorkning av kyl/frys utvändigt Rengörning av sopkärl Avtorkning av matsalsbord och stolar Rengörning av diskho, diskbänk och blandare .

Kök och matplats

CHECKLISTA

Badrum och toaletT

Badrum och toaletter

Samma punker som i listan högst upp (bostadsrum) och dessutom: Rengörning av badkar och duschutrymme Avfläckning av badrumsmöbler Avtorkning av hängare och handdukstork Rengörning av handfat utsida/insida Rengörning av toalett utsida/insida

Badrum och toaletter

CHECKLISTA

Tvättstuga och groventre

Tvättstuga och groventré

Damning, dammsugning och moppning av fria ytor. .............................. Ovanstående är bara ett urval av allt det vi gör och kan göra när du anlitar oss. Vår hemstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst, där du tillsammans med oss kan forma en städplan som passar just dig.

Tvättstuga och groventré

CHECKLISTA

PRISET

Priset

Ditt pris beror på hur ofta du vill ha städning och var du bor. KONTAKTA OSS för att få en snabb prisuppskattning.

Priset

BE OM OFFERT

RUT-AVDRAG 50 % – så funkar det

RUT – så funkar det

Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

RUT – så funkar det

Läs mer

HEJ !

Så blir du kund

För att du ska få den bästa städningen för ditt hem utgår vi alltid efter dina behov. Innan din Veckostädning börjar har vi ett kostnadsfritt startmöte där du visar oss ditt hem och dina behov. Vi rekommenderar alltid ett personligt hembesök där vi kommer hem till dig. Vi erbjuder också digitala hembesök där du visar oss ditt hem i ett videomöte.
Under startmötet sammanställer vi dina behov i din kundprofil som ligger grund för din Veckostädning.
När du valt att bli kund hos oss så kommer vi överens om antal timmar och vilken veckodag du vill att vi ska komma. Därefter får du veta vem som blir din städare  och vi kvitterar ut en nyckel.
Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. vi har  städmedel som är märkta med Bra miljöval budas hem till dig och fylls på när de tar slut. Vi använder din egen dammsugare.
Vi inleder din regelbundna hemstädning med en grundlig startstädning.

STÄD BAS

1–12 h/månad Vårt abonnemangspaket för dig som vill få mer tid till annat. Utöver veckostädning kan du inom ramen för ACS BAS även nyttja fönsterputs tjänst. I ACS-STÄD Bas ingår: Veckostädning Fönsterputs

STÄD PLUS

12–24 h/månad Vårt abonnemangspaket för dig som vill ha det lilla extra. Utöver veckostädning kan du inom ramen för ACS PLUS även nyttja våra tjänster fönsterputs, storstädning. I ACS-STÄD PLUS ingår : Veckostädning Fönsterputs Storstädning

STÄD PREMIUM

24 h/månad eller mer Vårt abonnemangspaket för dig som vill ha full service. Utöver veckostädning kan du inom ramen för ACS PREMIUM nyttja alla våra RUT-tjänster, dessutom erbjuds ytterligare tjänster för hemmet, inkluderar alla städtjänster.

Boka storstädning hos oss

När du bokar storstädning av oss hjälper vi dig med en mycket mer omfattande städning än vid en vanlig hemstädning. Du erbjuds att boka din städning till fast pris per kvadratmeter – allt för att du ska känna dig trygg med våra tjänster. Fönsterputs ingår inte men kan bokas till fast pris vid samma tillfälle. Läs mer under priser för information om vad tjänsten kostar för din bostad.

NÅGRA AV KUNDFEEDBACK

VAD KUNDER SÄGER

Q