fönsterputs

Få skinande rena fönster av våra professionella fönsterputsare till ett fast pris och med nöjdhetsgaranti.

✓ Svanenmärkta städmedel ingår alltid

✓ Svanenmärkta städmedel ingår alltid

✓ Fasta priser efter antal rok

✓ Fasta priser efter antal rok

✓ Professionella fönsterputsare

✓ Professionella fönsterputsare

✓ Vi putsar fönster upp till 4,5 meter höga

✓ Vi putsar fönster upp till 4,5 meter höga

FÖNSTERPUTS I STOCKHOLM TILL ETT FAST PRIS

TRÖTT PÅ ATT TITTA UT GENOM SMUTSIGA FÖNSTER? VI HJÄLPER DIG MED FÖNSTERPUTS.”

Kanske har du varken tid eller ork att lägga ner det arbete som krävs för fönsterputsning? Eller känner du att resultatet inte blir det önskade när du putsar själv? Låt våra duktiga fönsterputsare göra det åt dig och njut av att se solen skina genom rutorna igen!

Vi levererar professionell fönsterputs till fasta priser och med kvalitetsgaranti, så att du kan lägga din tid och energi på saker som ligger dig varmare kring hjärtat.

Innan vi kommer för att putsa dina fönster kan det vara bra att känna till dessa punkter så att vi kan putsa dina fönster så bra det bara är möjligt:

Vill ge ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ för städningen hos oss. Vi är mycket nöjda! Rejäl storstädning av vår lägenhet på 96 kvm inklusive fönsterputs av våra 13 stora fönster.
Allt skinande rent!

Helena Lidman

Nöjda kunder

Peter Dahlberg

Myket bra företag, bra service och kunniga! /Peter

Han var här och gjorde fönsterputs för ett par veckor sedan, mycket proffsigt gjort och mycket fint bemötande. Han gjorde även flera saker utöver det vi betalade för, kan varmt rekommenderas och kommer anlitas igen!

Hannah Kriegh

Vanliga frågor & svar vid fönsterputs

?

Se till att de fönster som ska putsas är lättåtkomliga och att det exempelvis inte står möbler i vägen. Då blir det svårt att komma åt och sålunda svårare att göra en bra fönsterputs som vi kan vara stolta över.

Vår personal har tyvärr inte möjlighet att putsa fönster högre än 4,5 meter. Höjd upp till 4,5 meter och däremot inga problem att putsa, då vi putsar med skaft.

Vi tar självklart med oss allt vi behöver för att utföra en riktigt bra fönsterputs hos dig. Saker som städmedel, skrapor, stegar eller hinkar är ingenting du behöver bekymra dig över, utan det fixar givetvis vi. Våra städmedel är för övrigt Svanenmärkta och du kan med fördel läsa mer om det  vi tar på sidan om detta, städmateial kostar mellan 350 kr – 500 kr.

Givetvis fixar vi det. Du kan självklart och utan problem lägga till tid för rengöring av exempelvis balkongglas. Skriv så utförligt du vill och kan vid tidsbokningen om vad du vill ha hjälp med och vid minsta tveksamheter – kontakta och fråga oss gärna. Vi hjälper gärna dig att boka de tjänster och den service som du vill ha och behöver.

kan du enkelt beräkna tid och pris för din fönsterputs.

Är du tveksam eller har frågor, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig direkt att uppskatta eller räkna ut omfattningen för just ditt uppdrag.

be om offert