Flyttstädning som gör din efterträdare lycklig

Vi är en av de bästa städfirmorna med över 15 års erfarenhet inom städ- och flytthjälp. Vi vet vad som behövs för att din bostad ska bli så ren och fräsch som möjligt. Fokusera på den nya bostaden medan vi tar hand om att flyttstäda i din tidigare bostad. Du får 50 % rutavdrag vid bokning av våra tjänster. 

Prislista Flyttstädning

Vad ingår i FLYTTSTÄDNING ?

Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer när vi ska flyttstäda åt våra kunder. Nedan listar vi några av punkterna från checklistan:

  1. Rengöring av diskbänk, diskbänkskåp och kranar
  2. Rengöring av kyl/frys (ska avfrostas i förväg)
  3. Rengöring av tömning av golvbrunn
  4. Rengöring av handfat
  5. Avtorkning av skåp och inbyggda garderober in- och utvändigt
  6. Dammsugning och våttorkning av golv

 

Nöjd-kund-garanti både för dig och den som flyttar in

Vi är på ACS Amazing cleaners Sweden ger alltid nöjd kundgaranti på flyttstädningen oavsett om det är ditt nya hem eller kontor. Detta för att du som ny ägare eller hyresgäst ska kunna komma med synpunkter om något inte stämmer med ditt önskemål. Vår kundgaranti gäller i sju dagar från städtillfället. Det här gör vi för att du ska känna dig säker med vårt samarbete redan från start och för att vi strävar efter vårt mål som är 100 % kundnöjdhet.

Flytstädning priser

Pris för flyttstädning är från 25 kr/kvm eller 235 i tim .

Offertförfrågan

Vill du få en kostnadsfri offert eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter
  2. För en snabbare offert – fyll i resterande uppgifter.
  3. Vi kontaktar dig inom kort!

 

Vanliga frågor om Flyttstädning

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om ACS  Flyttstädning , bokning, avtal och prisförslag, trygghet och säkerhet och allmänna frågor.

Svar: Har du tänkt boka en flyttstädning så gör detta senast 1 till 2 veckor innan du har planerat att den ska vara utförd så att du hinner flytta bohaget, boka besiktning och åtgärda eventuella brister i bostaden. Bokar du en städfirma via Städoffert kan du vara säker på att det är en seriös aktör som betalar sina avgifter och även ser till så att ditt RUT-avdrag görs åt dig som kund. Det finns många aktörer inom städbranschen, men vi har valt ett fåtal seriösa att samarbeta med för att säkerställa kvalitén hos leverantören. Genom att boka flyttstädning via Städoffert vet du också att det kommer utföras med en checklistan framtagen efter Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning. Det är även viktigt att ha i åtanke att även om du redan bytt boende och din gamla bostad står tom
en längre tid, se till att flyttstädningen utförs så nära inpå en besiktning som möjligt och helst en vecka till ett par dagar innan de nya bostadsgästerna flyttar in så det fortfarande är rent och fint vid inflyttning.

När du anlitar en städfirma som innehär F-skatt så kan du utnyttja rutavdrag:

Rotavdraget och rutavdraget räknas ihop och är högst 75 000 kronor per person och år. Av den summan får högst 50 000 kronor vara rotavdrag. Det är din inkomst och hur många andra avdrag du gör som styr hur mycket just du kan få i avdrag. Det är särskilt viktigt att tänka på om du också får skattereduktion för installation av grön teknik under året. Du som köpare ansvarar för att alla villkor för rot- och rutavdraget är uppfyllda.

En viktig del att tänka på är att RUT tyvärr inte gäller vid flyttstädning av dödsbo då det är boendekrav på hushållsnära tjänster. Alltså måste en fysisk person finnas skriven på bostaden som skall städas.

Svar: För att underlätta för städarna så är det bra om bostaden står tom på möbler, saker & kartonger. Det är även bra om du redan innan har hunnit frosta av kyl och frys då detta oftast är en tillläggstjänst som du kan få betala extra för då det kan vara tidskrävande för städpersonalen. Se även till att kontrollera om det är du eller städbolaget som utför fönstertvätten så inte detta glöms bort och blir en anmärkning i besiktningsprotokollet.
Svar: Det här kan variera väldigt mycket i branschen, men anlitar du ett städbolag på någon av de offerter du mottar från Städoffert så kan du lugnt luta dig tillbaka och veta att det anlitade bolaget står för allt material som kan tänkas användas vid flyttstädningen.
Svar: Om du kan, så är det alltid bra om du eller en granne kan vara på plats för att låsa upp bostaden till personalen. Finns inte denna möjligheten, rådfråga gärna flyttstädarna om de kan tänkas hämta nyckeln och sedan förslagsvis lämna den hos dig eller en granne så ingenting kommer bort.
Svar: Vanligtvis så ingår inte rengöring av öppen spis och braskamin, detta då man behöver speciella maskiner för att utföra detta. Det ingår normalt sett inte heller våttorkning av väggar och tak, då detta kan förstöra och skapa fuktskador. Vissa biutrymmen såsom garage, källarutrymmen och vindsförråd ingår normalt sett heller inte. Bästa är att stämma av när du bokar, vilka typer av utrymmen som inte ingår i offerten.

Svar: Om du har en vanlig balkong eller altan så sopas dessa av så länge vädret tillåter, är det inglasade partier så behövs det antagligen även fönstertvätt så glöm inte att nämna detta för städbolaget så denna viktiga del inte glöms bort eller förbises.

Svar: När du väljer att skicka en förfrågan via Städoffert så får du alltid ett fastpris, detta för att du som kund ska ha den ekonomiska tryggheten. Om du kollat med andra städbolag som erbjuder dig timpris så kan det innebära vissa varningsklockor då majoriteten av de seriösa aktörer alltid beräknar flyttstädning på fastpris baserat på kvadratmeter, bostadstyp och reseavstånd
Shape

Fokusera på ditt nya hem, vi tar hand om flyttstäd!

Varför ACS ?

Kvalitetsgaranti

AMAZING CLEANERS’S kvalitetsgaranti finns för att du alltid ska kunna känna dig trygg med de tjänster som du bokar hos oss. Garantin innebär att vi fortast möjligt åtgärdar det som eventuellt gått fel.

Utbildad personal

Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning och timanställd. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal. Vi har många anställda med svenska som andraspråk och för dem erbjuder vi språkundervisning på jobbet. Vi ser varje individs potential och har intervjuat ett urval av alla dem som gjort karriär hos oss.

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring Skulle olyckan vara framme så har ACS en ansvarsförsäkring och står för de skador som orsakats av vår personal. Såklart är våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från jobbet.

Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Kvalitetsgaranti

RÄTT PÅ

Vi vill skapa något som gör mer än att bara se snyggt ut på en sida. Hur kommer ACS städningtjäns berättelser om framtiden se ut

EN GÅNG