HEMSTÄDNING
Efter dina behov !
För att det inte alltid är så kul att ta fram dammsugaren mitt i natten. Vi vill göra det enkelt för dig att tänka på annat. Låt ett proffs ta hand om städningen. Spara dammtussar, disk och tvätt till oss. Så att du hinner med allt annat.
Tala om vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter det. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Vi sammanställer alla behov i din kundprofil som ligger till grund för Veckostädningen hos dig.
HEMSTÄDNING

Rätt på en gång !

NÖJDA STÄDARE – NÖJDA KUNDER.

ACS Amazing Cleaners Sweden har ett socialt ansvar och miljön är i fokus på alla nivåer. Vi jobbar hårt för bättre jobb och ser till att våra medarbetare växer, utvecklas och får stöd från första skiftet. Kollektivavtal är en självklarhet och vi strävar alltid efter att bli bättre.

Tillsammans vill vi skapa det bästa städföretaget och vårt mål är att du som kund ska känna dig supernöjd efter att du anlitat oss och rekommenderar oss till dina vänner och bekanta!

Vi vill ha långsiktiga relationer med våra kunder och vi vet att nöjda kunder är de bästa ambassadörerna för vårt företag

HS-Bostadsrum

Så städar vi dina rum

Damning av vågräta ytor Dammsugning av mattor, golv och golvlister Avfläckning av luckor, kontakter, lampknappar, foder, lister, dörrar och dörrhandtag Putsning av speglar Tömning av papperskorgar (brännbart och komposterbart) Damning av tavelramar och lampor Avfläckning och moppning av golv

Så städar vi dina rum

VAD INGÅR

HS-Kök och matplats:

Kök och matplats

Samma punker som i listan ovan (bostadsrum) och dessutom: Rengörning av kakel/stänkskydd över diskbänk Rengörning av spisen utvändigt Rengörning av micro in- och utvändigt Avtorkning av hushållsmaskiner Avtorkning av kyl/frys utvändigt Rengörning av sopkärl Avtorkning av matsalsbord och stolar,Rengörning av diskho, diskbänk och blandare .

Kök och matplats

VAD INGÅR

HS-Badrum och toaletter

Badrum och toaletter

Samma punker som i listan högst upp (bostadsrum) och dessutom: Rengörning av badkar och duschutrymme Avfläckning av badrumsmöbler Avtorkning av hängare och handdukstork Rengörning av handfat utsida/insida Rengörning av toalett utsida/insida

Badrum och toaletter

VAD INGÅR

FS-Tvättstuga och groventre

Tvättstuga och groventré

Damning, dammsugning och moppning av fria ytor. .............................. Ovanstående är bara ett urval av allt det vi gör och kan göra när du anlitar oss. Vår hemstädning är en anpassningsbar och flexibel tjänst, där du tillsammans med oss kan forma en städplan som passar just dig.

Tvättstuga och groventré

VAD INGÅR

PRISET

Priset

Ditt pris beror på hur ofta du vill ha städning och var du bor. KONTAKTA OSS för att få en snabb prisuppskattning.

Priset

BE OM OFFERT

RUT-AVDRAG 50 % – så funkar det

RUT – så funkar det

Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

RUT – så funkar det

Läs mer

HEJ !

Så blir du kund

För att du ska få den bästa städningen för ditt hem utgår vi alltid efter dina behov. Innan din Veckostädning börjar har vi ett kostnadsfritt startmöte där du visar oss ditt hem och dina behov. Vi rekommenderar alltid ett personligt hembesök där vi kommer hem till dig. Vi erbjuder också digitala hembesök där du visar oss ditt hem i ett videomöte.
Under startmötet sammanställer vi dina behov i din kundprofil som ligger grund för din Veckostädning.
När du valt att bli kund hos oss så kommer vi överens om antal timmar och vilken veckodag du vill att vi ska komma. Därefter får du veta vem som blir din städare  och vi kvitterar ut en nyckel.
Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. vi har  städmedel som är märkta med Bra miljöval budas hem till dig och fylls på när de tar slut. Vi använder din egen dammsugare.
Vi inleder din regelbundna hemstädning med en grundlig startstädning.

Våra städabonnemang

ACS erbjuder tre olika
abonnemangspaket. Vi hjälper även till med allt från strykning och tvätt till att byta lakan och plocka ihop barnens leksaker. Efter att du har bokat startmötet med oss kommer våra rådgivare ge dig ett skräddarsytt förslag på det paket som passar just dig och dina behov. Här kan du läsa mer om våra abonnemangspaket. *Vissa av våra tjänster erbjuds endast på specifika orter.
Berätta om ditt hem
Ange hur stor din bostad är och välj vilken dag du önskar städhjälp.
Välj en tid som passar dig.
Din städare kommer vid den tidpunkt du har valt. Kanske behöver du få det städat varannan vecka? Är det en engångsstädning eller önskas ett abonnemang? Du väljer själv hur ofta och med vilken frekvens du vill att vi städar ditt hem.
Välj betalsätt
Betala säkert på vår hemsida. Din städare kommer till dig vid önskad tidpunkt och du får njuta av ett rent och snyggt hem!
Föregående
Nästa
 Abonnemangspaket, Här kan du läsa mer.
HEMSTÄD-B 255 KR
HEMSTÄD-E 235 KR
HEMSTÄD-S 180 KR

BAS STÄD

1–12 h/månad Vårt abonnemangspaket för dig som vill få mer tid till annat. Utöver veckostädning kan du inom ramen för ACS BAS även nyttja fönsterputs tjänst.

EXTRA STÄD

12–20 h/månad Vårt abonnemangspaket för dig som vill ha det lilla extra. Utöver veckostädning kan du inom ramen för ACS PLUS även nyttja våra tjänster fönsterputs, storstädning.

SUPER STÄD

20-40 h/månad eller mer Vårt abonnemangspaket för dig som vill ha full service. Utöver veckostädning kan du inom ramen för ACS PREMIUM nyttja alla våra RUT-tjänster, dessutom erbjuds ytterligare tjänster för hemmet, inkluderar alla städtjänster.

NÅGRA AV KUNDFEEDBACK

VAD KUNDER SÄGER

Q