KONTORSSTÄDNING-BYGGSTÄDNING-DÖDSTÄDNING-BUTIKSSTÄDNING

Boka en professionell städtjänster…
Behöver du pålitlig kontorsstädning av hög kvalitet? Vi hjälper dig att lägga upp tjänsten för städning så att den passar de behov ni har inom företaget, varefter era behov alltid kommer bli mötta. Gör din intresseanmälan i dag så hör vi av oss till dig med en offert rörande städning av ditt kontor.
ACS ger er  städtjänster i Stockholm och Uppsala med 100% nöjdhetsgaranti – anpassad för de behov som är unika för ditt företag. Kontakta oss idag för en offert för städning av era kontor.

Så fungerar vår städtjänster åt företag

Med ACS Amazing Cleaners Sweden löpande städning av er lokal får ni en ren och trivsam miljö för alla som vistas i den. Ni får en personlig kontakt hos oss på ACS som tillsammans med vår utbildade personal levererar städning med hög kvalitet, kontinuitet och flexibilitet. Dessutom ingår alltid med ACS  miljömärkta städprodukter.
Boka in ett kostnadsfritt besök så kommer vi och berättar mer om vårt erbjudande och hur vi kan lägga upp städningen hos er.

KONTORSSTÄDNING I STOCKHOLM

En trygg och säker kontorsstädning bygger enligt vår erfarenhet på förtroende. Därför är vi måna om att upprätthålla goda kontakter med våra kunder och ger alltid garanti på det arbete vi utför åt dig med en personal som alltid är kunnig och professionell. Vårt mål är alltid att göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med kontorsstädningen vi utför!

RÄTT PÅ EN GÅNG!

Kontorsstädning i Stockholm och Uppsala med 100% nöjdhetsgaranti – anpassad för de behov som är unika för ditt företag. Kontakta oss idag för en offert för städning av era kontor.

VAD SOM INGÅR I KONTORSSTÄDNING BASERAS PÅ DINA SPECIFIKA BEHOV

Städning av kontorskök, toaletter, skrivbord och gemensamma ytor? Alla kunder har olika behov av kontorsstädning och vi anpassar oss alltid efter de önskemål behov hos just ditt företag. Oavsett om du har en liten eller stor firma eller vilka tider som passar dig utför vi alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete. Med oss får du tillgång till skräddarsydda tjänster för kontorsstädning Stockholm och Uppsala och vi erbjuder ett fast pris på din beställning så att du lättare ska kunna hålla koll på dina kostnader.

Vi tar med oss mopp, trasor och miljömärkta städmedel som används och det ingår i priset. Vi ber er att tillhandahålla:
Dammsugare
Dammvippa
Städvagn/Hinkar
Skulle ni önska att vi köper in ovan listat material kan vi självklart hjälpa er med det. Gällande förbrukningsmaterial kan ni också beställa hos oss på Hemfrid, säg bara till så fixar vi. Vi kan till exempel erbjuda följande:
Pappershanddukar/Pappersrullar
Toapapper
Soppåsar/Papperskorgspåsar
Maskindisktabletter
Dammsugarpåsar
case

Vi tror på hårt arbetande professionalism

Flexibilitet

Shapes

Kvalitetsgaranti

Självklart har du kvalitetsgaranti

People

Att ansluta till kunden är vår utgångspunkt

Ingen bindningstid

Hand

Lita på oss – du är i goda händer

Försäkring och sekretessavtal​l

Vanliga frågor om Städtjänster hos oss på ACS

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om ACS  Kontorsstädning, bokning, avtal och prisförslagtrygghet och säkerhet och allmänna frågor.

I vilka städer erbjuder ni kontorsstädning?
Vi städar kontor och andra arbetsplatser i Stockholm
Städar ni bara kontor?
Nej, vi städar på arbetsplatser, i lokaler, bostadsrättföreningar, trapphus och butiker också!
Vad ingår i kontorsstädning?
Se vilka moment som ingår i en kontorsstädning (läs upp). Vi anpassar oss dock efter era behov och önskemål så berätta vad ni vill ska ingå!
Erbjuder ni andra tjänster än städning?
Absolut! Vi kan hjälpa er med Fönsterputs, Storstädning, Enklare hantverk, Tandklinik,Trappstädning,Vissa tjänster finns på utvalda orter.
Previous
Nästa

Varför ACS ?

Utbildad personal ?

Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning och timanställd. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal. Vi har många anställda med svenska som andraspråk och för dem erbjuder vi språkundervisning på jobbet. Vi ser varje individs potential och har intervjuat ett urval av alla dem som gjort karriär hos oss.

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring Skulle olyckan vara framme så har ACS en ansvarsförsäkring och står för de skador som orsakats av vår personal. Såklart är våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från jobbet.

Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Kvalitetsgaranti

RÄTT PÅ

Låt ett proffs ta hand om städningen, så att du får tid till annat. Vår vision är att skapa mer På ACS och få fler att trivas och må bra hemma. Då vet vi att vi har lyckats! Vi är din trygga, klimatsmarta städfirma. Alltid utbildad personal med kollektivavtal och schyssta villkor. Som kund är du dessutom delaktig i att göra en svart bransch mer vit. Oavsett om du letar proffsiga städtjänster för hemmet eller en hållbar leverantör av företagsstädning så finns vi här för dig.

EN GÅNG!